LaserDerm International

Upoznajte nas

LDI - LaserDerm International
O nama

Laser Therapy Clinic je osnovana 1998. godine u Kanberi, glavnom gradu Australije. U njoj rade stručnjaci sa preko deset godina iskustva u laserskoj terapiji, laserskom trajnom uklanjanju dlaka, IPL Photo-rejuvenaciji, korekciji brojnih promena na koži i laserskom poboljšanju ukupne vitalnosti organizma - u zdravom telu zdrav duh.
Svi stručni kadrovi zaposleni u LaserDerm Intenational redovno posećuju internacionalne kongrese i upoznati su sa kliničkim studijama i naučnim radom renomiranih svetskih stručnjaka sa kojima održavaju organizovanu saradnju i razmenu iskustava u laserskoj terapiji. LaserDerm International je član World Association of Laser Therapy (WALT) i European Medical Laser Association (EMLA). Naša kompanija je razvila odlične poslovne kontatkte sa najpoznatijim proizvodjačima lasera danas, što nam omogućava najbolju procenu i nabavku najkvalitetnije i najnovije generacije lasera, IPL - intense pulse light sistema, LLLT i Light Sheer lasera.

Po otvaranju dva centra u Australiji želja nam je da naša višegodišnja pozitivna iskustva u primeni lasera na velikom broju klijenata prenesemo na naše prostore. Zbog toga smo odlučili da nas centar za primenu polilaserske terapije u Evropi bude sa sedištem u Beogradu.

LaserDerm International je danas jedna od najušpesnijih klinika u Australiji, a sada i u Beogradu, koja pruža široku paletu usluga sa ciljem da kombinovanim pristupom polilaserske terapije i drugih usluga vodi pacijenta ka lepoti i zdravlju.

LDI u brojkama

0

zadovoljnih klijenata

0

postojanja i iskustva

0

tretmana

0

preporuka

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com