Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Delovanje hijaluronskih filera

Hijaluronski fileri su preparati hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u našem organizmu. To je supstanca u obliku gela koja ima ulogu potpore kolagenim vlaknima I koja se nažalost vremenom tokom prirodnog procesa starenja resorbuje.
Suština tretmana filerima je da tokom ubrizgavanja u kozu nadoknadimo hijaluronsku kiselinu koja se izgubila tokom godina.

Nešto o tretmanu

Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u kozu u malim kolicinama, pri cemu se koriste tanke iglice. Uz primenu lokalne anestezije tretman je jednostavan,bezbedan i bezbolan. Traje od 10 do 30 minuta.
Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Postize se efekat zategnutosti,jedrine i hidratacije.Filerom se popunjava volumen koznog nabora tako da bore potpuno nestaju a kao rezultat koza postaje glatka, vraca se mladalacka struktura lica, sto cini da se osecate mladje i prijatnije.
Neki pacijenti imaju nelagodan osecaj na mestu uboda sto traje par dana nakon punjenja bora. Nakon tretmana moze se pojaviti crvenilo ili blag otok koji traje manje od 7 dana. U tom periodu treba izbegavati suncanje i izlaganje jako hladnom vazduhu.

Hijaluronski fileri mogu :

- popuniti nazo-labijalne bore
- poboljsati marionete
- povecati jagodice
- ukloniti bore oko ociju i korenu nosa
- ukloniti bore oko usana (pusacke bore)
- korekcija konture i volumena usana...

Radno vreme

Pon,Sre,Pet: 10.00 - 18.00
Uto,Čet: 10:00 - 20:00
Subota: 10.00 - 16.00
Nedelja: Ne radimo

Newsletter

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com