IPL Fotopodmladjivanje

IPL Fotopodmlađivanje

Najnoviji, najbezbedniji i najuspešniji metod za podmladjivanje i korekciju kože. Uklanja izumrli gornji sloj kože, bore, fleke, kapilare, ožiljke od akni, proširene pore i druge nezeljene promena na koži. Istovremeno, oboljšava količinu, kvalitet i strukturu kolagena i elastina u dubljim slojevima kože i povećava tonus mišića. Ni piling ni face lift već nešto između. Ako želite više od bilo kojeg pilinga a niste za face lift, pozovite: LaserDerm International

Da li Vam, svaki put kada se pogledate u ogledalo, koža izgleda još umornija i starija? Da li je dejstvo sunca i godina uzelo svoj danak?

Na izgled naše kože ne utiče samo prirodni proces starenja već i svi drugi environmentalni faktori. Većina nas, na ovaj ili onaj način, misli o tome kako da zaustavi, ili makar uspori taj proces i njegov efekat na koži. Sada Vam je to omogućeno pomoću Quantum Photofacial podmladjivanja.

Photofacial tretmani su do sada uspešno pomogli desetinama hiljada Amerikanaca, Australijanaca i Novozelandjana sa proširenim kapilarima i sa oštećenom kožom usled starenja ili delovanja spoljnih faktora. Zbog sve jačeg sunca u nas i njegovog poznatog štetnog dejstva na kožu, bićete zadovoljni da je ovaj tretman konačno dostupan i Vama.

Kako da postanete lepši?

Doskora su svi poznati uspešni tretmani podmladjivanja kože zahtevali operaciju i dug period oporavka. Nasuprot tome, tretman photofacial podmladjivanja je nov, sofisticiran i uz to jednostavan estetski postupak sa vidljivim dokazima na koži, sa minimalnim osećajem neprijatnosti i minimalnim vremenom za oporavak.

 

Otkriven od strane Dr. Patrika Bittera Jr.1998 godine, ovaj revolucionarni tretman obuhvata seriju od 5 seansi tokom kojih se pulsirajuća svetlost emituje na odredjeni deo lica ili tela i jasno uklanja znake starenja kože, fleke, bore, proširene pore, rozacea, kapilare, hemangiome, crvenilo, pigmentaciju i druge nepravilnosti na koži. Najčešće se primenjuje tretman celog lica sa ciljem poboljšanja ukupnog izgleda u proseku za više od 75%.

Photofacial tretmani rezultiraju mladjom, svežom i blistavom kožom, punom života. To je postupak koji ponovo otkriva vašu lepotu.

Šta se oseća tokom IPL tretmana?

Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje oko trideset minuta. Većina nalazi da je tretman sasvim prijatan i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen. Za one kojima tretman nije prijatan, uvek je moguća primena lokalnog površinskog anestetika. LDI ima veliko iskustvo sa klijentima koji imaju osetljivu kožu, i uvek uzimamo u obzir njihovu zabrinutost i tretiramo ih vodeći računa o tome, tako da je i najosetljivija koža tretirana bezbedno i sigurno. Posle postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj nezi posle tretmana.

Koje su prednosti photofacial tretmana?

Jedini pravi delotvorni tretmani za eriteme, rozacea, crvenilo, kapilare, hemangiome, braon staračke pege, melazmu, grubu i hrapavu kožu, bore oko očiju i usta i opuštenu kožu, proširene pore, tamne kolutove oko očiju i post zapaljive hiperpigmentacije izazvane ožiljcima od akni.
Znatno vidljivo poboljšanje kože sa minimalnim vremenom za oporavak.
Minimalni rizik od pojave ožiljaka ili drugih nepovoljnih efekata.
Tretmani su brzi i laki za klijente i generalno govoreći nije potrebna primena anestezije.
Celo lice može biti tretirano za samo 20-30 minuta kod većine klijenata.
Tretmani mogu takodje biti sigurno i bezbedno primenjeni na vrat, grudi, podlakticu, ramena i noge.

Da li postoje neželjene pojave Photofacial tretmana?

Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah posle tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata posle tretmana, a u retkim slučajevima može trajati do tri dana. Blagi plikovi, modrice i post tretmanski poremećaj pigmentacije su takodje mogući. Iz našeg iskustva smo primetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo.

Da li mi je potreban dodatni tretman?

Stanje kože kod nekih klijenata može zahtevati dodatne tretmane dve ili više godina posle početne serije od pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način negujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana.

Šta možete očekivati?

Možete imati glatki, svetao, mladalački izgled kože sa manje vidljivim borama, bez crvenila, pega, fleka itd. Ni jedna procedura za podmladjivanje do sada nije mogla da postigne tako mnogo uz tako malo rizika i za tako kratko vreme. Photofacial tretmani su idealni za aktivne, zaposlene klijente za koje su vreme i izgled važni. Bićemo srećni da Vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.

Oko usana

Podmladjuje bitan deo koze oko usana.

Oko očiju

Podmladjuje bitan deo kože oko očiju.

Uklanja bore

IPL uklanja bore, fleke, izumreli deo kože, kapilare, ožiljke...

Radno vreme

Pon,Sre,Pet: 10.00 - 18.00
Uto,Čet: 10:00 - 20:00
Subota: 10.00 - 16.00
Nedelja: Ne radimo

Newsletter

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com