Laserska Epilacija
trajno uklanjanje dlačica Beograd

Laserska epilacija - Beograd

Neželjene dlake su zajednički problem i muškaraca i žena i vrlo često mogu biti uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Uklanjanje dlaka laserom je brzo, sigurno i uspešno. Velike oblasti mogu biti tretirane tokom jedne seanse.

Koje su prednosti upotrebe lasera?

Suprotno od tretmana "dlaka po dlaka" kao na primer kod elektrolize, laser tretira odjednom veliki broj dlaka. Zbog toga, velike površine, kao cele noge ili ruke ili muška ledja mogu biti tretirane u kratkom vremenskom periodu. Odmah možete videti rezultate što se ne može porediti ni sa jednom tradicionalnom metodom kao sto su elektroliza, brijanje, depilacija voskom, hemijska depilacija illi drugi tretmani.

Koje dlake mogu biti tretirane i da li postoji rešenje za urasle dlake?

Sve dlake, uključujući smedje,tanke,crne,debele (osim sede i ridje) se mogu tretirati LightSheer DUET laserom izuzetno uspešno, sa svih površina na telu i licu.
Takodje je moguće tretirati i urasle dlake na područiju bikini zone, ispod pazuha, na licu i na pojedinim regijama nogu.
Osim što estetski izgledaju ružno, izazivaju crvenilo i upalu na koži. Iako se piling preporučuje kao metoda ublažavanje tegoba, zapravo ljudsko telo nije predviđeno za mehaničko i hemijsko uklanjanje dlaka, pa je zato idealno rešenje laserska epilacija ili trajna depilacija.

Koliko tretmana je potrebno za lasersku epilaciju?

Light Sheer DUET je laserski diodni sistem koji se koristi za uklanjanje neželjenih dlaka sa celog tela kod žena i muškaraca. Potrebno je sprovesti nekoliko tretmana jer laser deluje na dlake koje su u odredjenoj fazi rasta. Dlaka raste u tri različite faze i tretman je uspešniji u anagen fazi ciklusa.

Da bi se ukonile dlake na telu, potrebno je uraditi 4-6 tretmana u razmacima od 2 meseca.

Da bi se ukonile dlake na licu, potrebno je uraditi šest tretmana u razmacima od 6 nedelja. U izuzetnim slučajevima u zavisnosti od vašeg specifičnog hormonskog statusa, uzimanja odredjenih vrsta lekova, genetike i slično postoji mogućnost da vam budu potrebani dodatni tretmani.

Tretmani se ne rade na osunčanoj koži jer se kao posledice mogu javiti hiper ili hipopigmentacije.

Kako izgleda površina odmah posle tretmana laserske epilacije?

Odmah posle tretmana laserske epilacije koža može da bude crvena i izgleda kao da ima male mravlje ugrize. Ovo će se povući u toku sledećih 24 sata. Takodje ćete primetiti da je većina dlaka karbonizirana, ugljenisana i da ostaju tamne tačkice na tretiranom mestu. Uništene dlačice će ispadati u toku sledeće dve nedelje. Većina klijenata se može vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah.

Koliko dugo ću biti bez dlaka posle prvog tertmana?

Tretirano mesto će biti bez dlačica otprilike mesec dana, kada će početi da se pojavljuju male sitne svetlije dlake u grupicama. Primetićete i velike površine bez ikakvih dlaka. Proredjenost dlakavosti je oko 50% već posle prvog tretmana.

Dlake koje ste ranije tretirali elekrtolizim, čupali pincetom ili voskom, će se pojaviti ranije jer nisu ni bile tu kada je tretman obavljen. One će zasigurno biti obuhvaćene u sledećem tretmanu ukoliko ih sada samo skraćujete makazicama ili brijete žiletom. Nikako ih nemojte ćupati u medjuvremenu, jer rizikujete da one opet ne budu prisutne kod sledećeg tretmana i time povećate ukupan broj vaših tretmana.

Žene često koriste sve prethodno navedene metode u slučaju uklanjanja dlaka na naunicama i bradi i nerado čekaju 6 nedelja do sledećeg tretmana. Moguće je uraditi i medju tretman 3 nedelje posle prvog tretmana da bi se izbeglo iskušenje ponovnog čupkanja i prolongiranja procesa trajnog uklanjanja.

Kako radi laser?

Laser radi da selektivno ošteti i onesposobi folikulu dlake. Laser emituje energiju, specifične talasne dužine, koju apsorbuje pigment- melanin lociran u folikuli dlake. Pulsiranje lasera je pažljivo kontrolisano da proizvede samo toliko energije koliko je potrebno da uništi folikulu dlake i da ne nanese štetu okolnoj koži. Rezultat je sigurno i efikasno uklanjanje dlaka.

Dužina svakog pulsa je taman dovoljna da folikula dlake bude uništena. Light Sheer Duet laser ima specijalno oblikovan sistem za hladjenje da bi se zaštitila koža.

Da li laserska epilacija boli?

Osećaj tokom tretmana je neprijatno peckanje koje je svedeno na minimum, pa se može reći da je za većinu klijenata BEZBOLNO.

Ovaj postupak nema bolne efekte po završetku tretmana. Ukoliko osetite bol, primenite led NE DUŽE OD 2 SEKUNDE ili hladne obloge po instrukcijama terapeuta. (kontakt leda sa tretiranim mestom u trajanju dužem od 2 sekunde može izazvati neželjene posledice).

Koliko je laserska epilacija uspešna?

Laseri koji se koriste u našoj klinici predstavljaju najuspešniji tretman uklanjanja dlaka dostupan danas. U stvari Američka FDA je dala odobrenje za tri različita tipa naših lasera da bi bili registrovani za "trajno uklanjanje dlaka" Sva preduzeta klinička istraživanja bazirana su na rezultatu dobijenom posle samo 2 tretmana. Ona pokazuju prosečno trajno uklanjanje dlaka u oko 50% slučajeva posle samo dva tretmana. To je bazirano na pojedinačnom broju dlaka i odnosi se na dlake koje više nisu vidljive. Preostalae dlake, posle dva tretmana, su svetlije i finije što takodje predstavlja odličan rezultat. Iz višegodišnjeg iskustva LaserDerm International klinike, možemo sa sigurnošću reći da je više od 95% klijenata izuzetno zadovoljno postignutim rezultatom posle gore navedenih broja tretmana.

Radno vreme

Pon,Sre,Pet: 10.00 - 18.00
Uto,Čet: 10:00 - 20:00
Subota: 10.00 - 16.00
Nedelja: Ne radimo

Pogledajte klip laserske epilacije

Newsletter

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com