Hyperphoton 3D

Hyperphoton 3D

Hyperphoton 3D je biolaser najviše tehnologije sa poli i alfa frekvencijom, 128 laserskih dioda. Diode su podeljene u dve grupe, 64 diode su talasne dužine 660nm, dok su 64 diode talasne dužine od 785nm. Ova izuzetna kombinacija dozvoljava istovremeno delovanje lasera na dermalni i epidermalni sloj kože, kao i na ćelije drugih organa putem fotonske komunikacije.
Diode su smeštene u idealno oblikovanoj glavi ili panelu konkavnog oblika, koji je sa nosačem spojen rotirajućim zglobom, a nosač je na osnovi koja se pokreče u svim pravcima, tako da je Hyperphoton moguće primeniti na svim delovima tela. Na glavi-panelu se nalaze sve komande. Tu je timer koji isključuje laser posle 8 min. i 32 secunde, što je idealno vreme jedne sesije, i tasteri za alfa i poli frekvenciju. Glava je konkavnog oblika, a diode su tako smeštene da se svetlost emituje pod pravim uglom u odnosu na krivinu glave - panela tako da imamo trodimenzionalni efekat (3D) koji omogućava maksimalno prodiranje svetlosti. Laserski zrak pada pod pravim uglom na skoro svaki deo tela.

Maksimalna intenzitet se postiže kada je glava - panel udaljen od tretirane površine od 4 – 16cm. Kao rezultat toga uspešno mogu biti tretirane nepravilnosti zgloba i kostiju kao i velike površine kao na primer kod bolova u leđima i celulita.

Svojim izuzetnim mogućnostima Hyperphoton podstiče oslobađanje organizma od nepoželjnih produkata metabolizma i toksina, povećava imunitet organizma, što dovodi do preporoda celokupnog organizma.

Hyperphoton postiže velike rezultate kod nepoželjnih promena na koži kao što su akne, bore, proširene pore, dermatitis, ekscem, herpes itd, kod celulita, ožiljaka, pri bržem zarastanju rana, bolova, artritisa, sinusitisa, astme, stresa, gubitka memorije, anksioznosti, depresije i drugih poremećaja.

Hyperphoton povećava proizvodnju endorfina, i vraća osećaj zadovoljstva.

Zbog odličnih performansi i izuzetnih rezultata, svoju primenu našao je u klinikama, spa centrima, kozmetičkim salonima, centrima za lepotu i zdravlje, sportsko-rekreativnim centrima, ali i kod svih onih koji žele da zadrže mladalački izgled, osećaj sreće i zadovoljstva.

Radno vreme

Pon,Sre,Pet: 10.00 - 18.00
Uto,Čet: 10:00 - 20:00
Subota: 10.00 - 16.00
Nedelja: Ne radimo
TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com